Cine suntem

Site-ul nostru este: https://modern-parenting.ro

Ce fel de date cu caracter personal prelucrăm și de ce

Prezentul Regulament (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/ CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Consimțământul în cadrul GDPR este o indicație liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a dorințelor individului.

Modern Parenting https://modern-parenting.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale pe care ni le furnizați și manifestă o grijă deosebită pentru a ne asigura că acceptul este acordat în mod liber.

Vă informăm că adresa dumneavoastră de e-mail se află în baza noastră de date deoarece a fost obtinuță în mod direct ca urmare a unor corespondențe anterioare sau sunteți un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectată dintr-o bază de date la care ați subscris sau a fost făcută publică de către dumneavoastră prin afișări online cu caracter publicitar sau prezentată în cadrul unei întâlniri de afaceri.

Astfel, Modern Parenting https://modern-parenting.ro este responsabil și are grijă de datele personale pe care ni le-ați furnizat. În plus, integritatea și confidențialitatea datelor sunt protejate. Scopul colectării datelor reprezintă cercetări de piață, marketing direct, sondaje de opinie.

Odată ce ne-ați oferit date cu caracter personal pentru a participa la activități de marketing direct, Modern Parenting https://modern-parenting.ro prelucrează date cu caracter personal (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) în scop contractual, cu scopul de a vă transmite online sau prin telefon, informări cu privire la produsele sau serviciile pe care le oferim și invitații la evenimentele pe care le organizăm.

Pentru continuarea comunicării, Modern Parenting vă recomandă să ne transmiteți un e-mail cu subiectul ABONARE la adresa informare@modern-parenting.ro.    

Pentru întreruperea comunicării, Modern Parenting vă recomandă să ne transmiteți o solicitare cu subiectul DEZABONARE de la mesajele de marketing la adresa de e-mail informare@modern-parenting.ro.      

Pentru informații suplimentare legate de protecția datelor, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail informare@modern-parenting.ro.

Comentarii

Atunci când vizitatorii lasă comentarii pe site, prelucrăm datele cu caracter personal afișate în formularele de comentarii, adresa de IP precum și browserul folosit pentru a preveni mesajele de tip spam.